OM FIRMAET AtZ

I 2000 etablerede Finn Johansen og den tideliger administrerende direktør Ralf Grimsehl, som har arbejdet med ejendomsadministration i mere end 25 år, ATZ Administration IS. Et klassisk administrationshus, med højkvalitet og nærhed til ejendomme og kunder i fokus.

I 2015 opstod muligheden for, at Sune Klinge kunne overtage efter Finn Johansen og bistår daværende direktør Ralf Grimsehl med at foretage en optimering af selskabet med henblik på salg. Den 1. juli 2017 overtog Dansk Forvaltningsselskab A/S det daværende ATZ administration, men henblik på fordelene i, at administrere egen ejendomme i forening med en etableret administrations forretning.  

AtZ administration & Rådgivning ApS
Kun 2 år senere den 1. juli 2019 etablere Dansk forvaltningsselskab A/S det nye administrationsselskab AtZ administration & Rådgivning ApS. Alle aktiviteter, med ’ren’ administration flyttes, da der er et ønske om at gå tilbage til at sætte fokus på egne projekter. I denne forbindelse indsættes nuværende Direktør Pernille R Hagemann Linnet i AtZ Administration og Rådgivning ApS, for at understøtte det faglige niveau der er påkrævet når der skal varetages administration af andres ejendomme.

AtZ Administration tilbyder i dag traditionel ejendomsadministration for en lang række af forskellige klienter og ejendomsselskaber.

VORES VÆRDIGRUNDLAG

Ejerskab:
Vi tager ejerskabet for de opgaver og sager som vi har ansvaret for at løse. I overensstemmelse med kundeaftalen, i aftalte kvalitet og til aftalte tid.

Ordentlighed:
Profession og ordentlig administration af ejendomme. Grundighed i løsning af opgaver, overholdelse af gældende lovgivning, standarter og overholdelse af etiske normer er et must i vores daglige arbejde.

Nærhed:
Vi betragter de ejendomme vi administrer som ’vores’ ejendommen og med fast tilknytte administrator, sikre vi indgående kendskab til netop de ejendomme som vi administrerer.

Tilgængelighed:
Det skal være nemt at komme i kontakt med os og vi kommunikere åbent og stiller viden og rådgivning til rådighed, når der er brug for vores hjælp.

For en nærmere dialog omkring vores ydelser inden for administration, aftaler vi gerne et møde.

INDHENT ET INDIVIDUELT TILBUD PÅ EJENDOMSADMINISTRATION ELLER RÅDGIVNING!

Del denne side:
Scroll to top