Administration og rådgivning

AtZ Administration, din samarbejdspartner!

Hos AtZ Administration tænker vi hele vejen rundt om vores kunder for at hjælpe, rådgive og dele vores viden - fra A til Z inden for administration af fast ejendom og selskaber.

Vi betragter os selv som en samarbejdspartner og basere ethvert samarbejde på tillid. Vi følger altid opgaven til dørs uanset kompleksitet og omfang og vi tror på at den skræddersyede løsning kombineret med den gode dialog skaber de bedste resultater til den optimale pris. Derfor forhandler vi altid individuelle aftaler, der tager udgangspunkt i den enkelte ejendoms behov og ønsker.

Individuelle aftaler
Vores kunder er unikke og vi skræddersyer vores aftaler, så de individuelt tilpasses vores kunders behov og sikrer at vi kan bistå bestyrelser og ejere med den hjælp de har behov for, når de har behov for det.

Få en fast kontaktperson
Hos os får du en fast tilknyttet kontaktperson, der har det fulde ansvar og overblik over administrationen. Samtidig har alle vores medarbejdere kendskab til hver eneste administrationsaftale i virksomheden, så er din faste kontaktperson ikke tilgængelig, har du altid mulighed for at tale med en anden kyndig medarbejder, som kender din sag.

Vi tager ejerskab!
Vi tager ejerskabet for de opgaver og sager som vi har ansvaret for at løse. I overensstemmelse med kundeaftalen, i aftalte kvalitet og til aftalte tid.

Nærhed og ordentlighed er os vigtig!
Professionel og ordentlig administration af ejendomme, grundighed i løsning af opgaver, overholdelse af gældende lovgivning, standarter og overholdelse af etiske normer er et must i vores daglige arbejde.
Vi betragter de ejendomme vi administrer som ’vores’ ejendommen og med fast tilknytte administrator, sikre vi indgående kendskab til netop de ejendomme som vi administrerer.

Tilgængelighed
Det skal være nemt at komme i kontakt med os og vi kommunikere åbent og stiller viden og rådgivning til rådighed, når der er brug for vores hjælp.

Det kalder vi: Administration i øjenhøjde! Læs mere her...

Scroll to top